19 Eyl 2022

İTÜ’de Uluslararası Fotopolimer Bilimi Sempozyumu

İTÜ, 7. Avrupa Fotopolimer Bilimi Sempozyumu’na ev sahipliği yapıyor. 19 Eylül günü Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Koyuncu’nun açılış konuşmasıyla başlayan sempozyum dört gün sürecek.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), uluslararası akademik organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. İstanbul Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nin yürütücüleri arasında yer aldığı 7. Avrupa Fotopolimer Bilimi Sempozyumu, 19-22 Eylül tarihlerinde Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

Sempozyumun açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Koyuncu, İTÜ’nün araştırma ve geliştirme faaliyetlerine büyük önem verdiğini ifade ederken, ayrıca polimer bilim ve teknolojisi üzerine özel bir akademik program olduğunun da altını çizdi. Dört gün sürecek olan sempozyumda pek çok uluslararası davetli konuşmacının yanı sıra eşzamanlı oturumlarda “fotofizik ve polimerizasyon modellemesi”nden “ışık ile uyarılmış polimer değişiklikleri”ne kadar alanla ilgili pek çok güncel konu ele alınacak. 

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ