12 Eyl 2023

Türkiye’nin En Etkin 50 İK Yöneticisinden 7’si İTÜ’lü

İTÜ Mezunları, insan kaynakları alanındaki başarılarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. BMI tarafından hazırlanan “En İyi 50 CHRO” listesindeki isimlerin 7’si İTÜ’lü.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) mezunları “insan kaynakları” yöneticiliğindeki başarılı kariyerleriyle dikkatleri üzerlerine çekiyor.

DataExpert’in ortaklığıyla Business Management Institute (BMI) Business School İstanbul’un C-Summit Series kapsamında bu yıl 6. kez hazırladığı “En Etkin 50 CHRO” araştırmasıyla ülkemizin insan kaynakları (İK) yöneticiliği alanındaki başarılı isimleri listelendi.

2016 yılından beri düzenlenen “En Etkin 50 CHRO” listesi, “insan sermayesi”ni doğru yönetebilen İK yöneticilerinin iş dünyasında yarattığı fark ve kurumlara kazandırdığı kaliteyi vurgulamayı amaçlıyor. Alanında elde ettiği başarılarla listeye girerek kendisinden söz ettiren 50 isimden 7’si İTÜ mezunu.

Türkiye’nin insan kaynakları alanındaki tecrübeleri ve başarılarıyla çalıştıkları kurumlara değer katan mezunları aşağıdaki listede görülebilir.

Mezunlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Burcu Yüksel Kocagöz       Endüstri Mühendisliği                                  Petrol Ofisi
Can Örüng                           İşletme Mühendisliği                                   OYAK
Dr. Eylem Özgür                 Endüstri Mühendisliği                                  Eczacıbaşı
Nazire Ulusoy                     İşletme Mühendisliği                                    İC Holding