13 Eki 2023

“ITU Journal of Food Science and Technology” Yayın Hayatına Başladı

İTÜ, bilimsel ve hakemli dergilerine bir yenisini daha ekledi. Yayın hayatına başlayan “ITU Journal of Food and Technology” dergisi, gıda bilimi ve teknolojisi alanlarında yazılmış nitelikli makaleleri, bilim dünyasıyla buluşturacak.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

Akademik yayınlarıyla bilim dünyasında yeni gündemlerin oluşmasına katkı sağlayan İstanbul Teknik Üniversitesi’nin bilimsel ve hakemli dergilerine bir yenisi daha eklendi. İTÜ Yayınları bünyesinde, Prof. Dr. Esra Çapanoğlu Güven’in editörlüğünde yayın hayatına başlayan ITU Journal of Food Science and Technology dergisi, yılda iki kez çıkacak ve kendi alanında yazılmış Türkçe ve İngilizce makaleleri okurla buluşturacak.

Birinci sayısıyla alanında dikkatleri üzerine çeken dergi; gıda işleme ve mühendisliği, gıda bilimi, gıda güvenliği ve muhafazası, gıda biyoteknolojisi ve gıdanın fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri alanlarında yapılan güncel çalışmaları ve son gelişmeleri yayımlayarak toplumsal bir farkındalık kazandırmayı ve bilimsel gelişimin sağlanmasında aktif rol oynamayı hedefliyor.

Derginin ilk sayısını okumak için tıklayınız

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ