25 Eki 2023

Öğretim Üyemize TÜBİTAK-MCST Proje Desteği

İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi öğretim üyemiz Dr. Gülşah Yıldız Altıntaş, hazırladığı projeyle “2565 TÜBİTAK-MCST ile İkili İşbirliği Programı” kapsamında desteğe hak kazandı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Dr. Gülşah Yıldız Altıntaş, hazırladığı projeyle “2565 TÜBİTAK-Malta Bilim ve Teknoloji Konseyi (MCST) ile İkili İşbirliği Programı” kapsamında desteğe hak kazandı.

Dr. Öğretim Üyesi Yıldız Altıntaş’ın “Meme Kanseri Tedavisi için Mikrodalga Hiperterminin Geliştirilmesi” başlıklı projesinin Malta’daki proje yürütücülüğünü Malta Üniversitesi’nden Dr. Lourdes Farrugia üstlenecek. Proje, meme kanserinde kullanılan termal tedavi yöntemlerinin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Öğretim üyelerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.