04 Ara 2023

İTÜ’de Havacılık Günleri

4-5 Aralık 2023 tarihlerinde İTÜ Ayazağa Yerleşkesi SDKM’de düzenlenen İTÜ Havacılık Günleri, havacılık sektörünün önde gelen isimlerinin deneyimlerini, alanın ilgilileriyle buluşturdu.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İTÜ Havacılık Kulübü ve İTÜ Uçak-Uzay Mühendisliği Kulübü’nün ortak düzenlediği “İTÜ Havacılık Günleri” bu yıl altıncı kez, alanın ilgililerini buluşturdu. 4-5 Aralık tarihleri arasında İTÜ Ayazağa Yerleşkesi, Süleyman Demirel Kültür Merkezinde ziyaretçilerini ağırlayan program kapsamında havacılık sektörünün uzman isimleri, sektöre ilişkin güncel gelişmeleri dinleyicilerle paylaştı.

Etkinliğin açılış oturumunda, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin en güçlü yönlerinden birinin öğrenci çalışmalarına ve öğrenci kulüplerine verdiği önem olduğunun altını çizen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Deniz, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Başladığı yıldan beri büyük ilgi gören ve bir gelenek haline gelmiş olan İTÜ Havacılık Günleri, ülkemizde sektörel ve sportif havacılığı sentezleyen ilk etkinlik olarak, havacılığa ilgisi olan herkesi katılımcı olarak görmeyi, Türkiye’deki havacılık sektörüne bakış açısını daha geniş boyutlara taşımayı amaçlıyor.”

İki gün boyunca süren etkinlik kapsamında; havayolu şirketlerine ve İTÜ bünyesinde havacılık alanında faaliyet gösteren proje takımlarına ait stantlara yapılan ziyaretlerle katılımcılar hem özel kuruluşlarla tanışma hem de proje takımlarıyla iletişim ağı kurma imkânına kavuştu.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ