08 Ara 2023

İTÜ Projeler Ofisi, ÜSİMP Patent Fuarı’nda

İTÜ Projeler Ofisi, Ankara’da 22-23 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenen Ulusal Patent Fuarı ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Ulusal Kongresi’ne katıldı.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İTÜ Projeler Ofisi, Üniversite Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu (ÜSİMP) tarafından düzenlenen Ulusal Patent Fuarı ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Ulusal Kongresi’ne katıldı. Projeler Ofisi’miz Ankara’da 22-23 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleşen kongre ve fuarda önemli temaslar gerçekleştirdi.

Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. M. Zeki Durak, İTÜ Projeler Ofisi standını ziyaret etti. Fuarda, ÜSİMP Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fazilet Vardar Sukan, İTÜ Projeler Ofisi Ticarileştirme Müdür Yardımcısı Cihat Çetin’e “Teknoloji Transfer Profesyoneli” (RTTP) ünvanı verdi.

İTÜ patent portföyü paylaşımıyla işbirliği fırsatları

Projeler Ofisi’miz kongrede İTÜ’nün patent portföyünü şirketlerle paylaşarak etkinliğe katılan çeşitli teknopark ve teknoloji transfer ofisleri ile temas kurdu. İstanbul Teknik Üniversitesi ile sanayi arasında olası işbirliği fırsatları ve Teknopark/TTO kuruluşları arasında ilişkilerin geliştirilmesi konuları değerlendirildi.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ