07 Şub 2024

İTÜ Ekosistemi ve Günlük Hayat

“İTÜ 250. Yıl Belgeselleri” serisinin Aralık 2023 tarihinde yayınlanan İTÜ’de Yaşam ve İTÜ’lü Olmak başlıklı bölümleri üniversitemizdeki kampüs yaşantısını odağına alıyor.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi, kurumsal kimliğini, köklü tarihine dayanan değerlerini ve İTÜ’lüler arasındaki aile bağlarını ele alan İTÜ 250. Yıl Belgeselleri serisini, izleyicilerin ilgisine sundu. 13 bölümden oluşan belgesel serisinin İTÜ’lü Olmak ve İTÜ’de Yaşam adlı iki bölümü üniversitemizin farklı yerleşkelerinde İTÜ’lülerin deneyimlediği kampüs hayatını ilgi çekici detaylarıyla anlatıyor.

İTÜ’ de Yaşam

Doğa ve tarihle iç içe olan eğitim ortamları, çevre dostu teknolojilerle uyumlu sosyal alanlarıyla öne çıkan İstanbul Teknik Üniversitesi’nin, sağlıklı ve dengeli beslenme imkânı sunan yemekhane ortamına, zengin yeşil alanlarla çevrili güvenli ve çevreci yerleşkelerine, bilgiye erişim noktasında profesyonel bir hizmet anlayışını benimseyen kütüphanelerine ve engelsiz yaşam konseptiyle uyumlu sosyal mekânlarına değinen İTÜ’de Yaşam belgeseli, aynı zamanda üniversitemizin Ar-Ge faaliyetlerine ve sürdürülebilirlik alanındaki yetkin çalışmalarına da ışık tutuyor.

İTÜ’lü Olmak

Tuzla, Maçka, Gümüşsuyu, Taşkışla ve Ayazağa… Farklı yerleşkelerde ortak değerlerle şekillenen akademik eğitiminin beraberinde getirdiği sosyal ortamın deneyimlendiği kampüs hayatına ışık tutan İTÜ’lü Olmak belgeseli, farklı bölümlerden öğrencilerin  üniversitemizdeki bir günlük serüvenini odağına alarak; İTÜ’lülerin bir gününü şekillendiren sosyal, kültürel ve akademik hayat dinamiklerini özgün bir görsel dille seyirciye aktarıyor.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ