12 Şub 2024

İTÜ’de “Pan-Avrupa Mührü” Tanıtım Toplantısı

İTÜ’de fikri mülkiyet hukuku alanına yönelik bir staj programı olan Pan-Avrupa Mührü’nün tanıtım toplantısı 6 Şubat 2024 tarihinde çevrimiçi olarak yapıldı.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi, fikri mülkiyet hukuku alanında kariyer yapmak isteyen genç profesyoneller için yol haritası çizen vizyoner etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi (EUPIO) ve Avrupa Patent Ofisi’nin (EPO) tecrübeli çalışanlarından ve akademisyenlerinden sektörel bilgi edinme olanağını İTÜ’lülere sunan Pan-European Seal (PES – Pan-Avrupa Mührü) programının tanıtım toplantısı 6 Şubat 2024 tarihinde çevrimiçi olarak düzenlendi.

Bir yıl süreli ve tam zamanlı bir staj takvimi içeren Pan-Avrupa Mührü programı kapsamında stajyerler, Avrupa Patent Ofisi’nin Münih merkezinin yanı sıra Lahey, Viyana, Berlin veya Brüksel gibi diğer şubelerinde; ayrıca Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi’nin Alicante merkezinde görevlendirilme imkânı bulacaklar. Patent incelemesi, patent hukuku, marka-tasarım tescili ve diğer ilgili alanlarda çeşitli faaliyetlerde rol üstlenecek olan stajyerler, ayrıca kişisel gelişim eğitimi fırsatına kavuşacak. Programın sağladığı maddi destek ve yan imkânlar, stajyerlerin kariyerlerine odaklanmalarını ve başarılı olmalarını kolaylaştıracak.

Program hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ