19 Nis 2024

Öğretim Üyelerimizin TechWell Projesi’ne Avrupa Birliği’nden Destek

İTÜ’nün koordinatörlüğünde hazırlanan ve akıllı telefon ve teknoloji bağımlılığıyla mücadeleye odaklanan TechWell Projesi AB tarafından desteklenmeye hak kazandı. Uluslararası paydaşlı proje, Prof. Dr. Bülent Güloğlu, Doç. Dr. Adnan Veysel Ertemel ve Öğr. Gör. Dr. Alper Yurttaş tarafından yürütülecek.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), uluslararası bilimsel projelerdeki başarılarıyla küresel düzeyde etki alanını güçlendirmeye devam ediyor. İTÜ’nün koordinatörlüğünde hazırlanan “Technological Wellness for Young People” (TechWell) projesi, Avrupa Birliği tarafından desteklenmeye hak kazandı.

İTÜ’nün yürütücülüğünde gerçekleşecek projede, Fransa’dan Paris-Est Créteil Val de Marne Üniversitesi, İtalya’dan Padova Üniversitesi ve Yunanistan’dan IASIS’in yanı sıra ülkemizden İstanbul Valiliği, Act Know, Yeniden Derneği ve Genç Başarı Derneği ortak olarak yer alıyor.

Teknoloji bağımlılığına çözüm arayan proje

AB Erasmus + Gençlik Alanında İşbirliği Ortaklıkları Çağrısı kapsamında hazırlanan proje ile gençlerde akıllı telefon ve teknoloji bağımlılığıyla mücadele konusunda çalışmalar yürütülecek. İki yıl sürecek projenin İTÜ ekibi Prof. Dr. Bülent Güloğlu, Doç. Dr. Adnan Veysel Ertemel ve Öğr. Gör. Dr. Alper Yurttaş’tan oluşuyor.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ