24 Nis 2024

İTÜ’de “Şirket Yönetiminin Geleceği Çalıştayı”

İTÜ ve KBÜ ortaklığıyla düzenlenen “Şirket Yönetiminin Geleceği Çalıştayı”, alanında yetkin 30 şirket yöneticisinin katılımıyla 19 Nisan 2024 tarihinde İTÜ Ayazağa Yerleşkesi SDKM’de gerçekleştirildi.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İşletme Mühendisliği Bölümü ile Karabük Üniversitesi Öngörü Çalışmaları, Gelecek Okuryazarlığı ve Stratejik Tahmin UNESCO Kürsüsü işbirliğiyle düzenlenen “Şirket Yönetiminin Geleceği Çalıştayı” 19 Nisan 2024 tarihinde İTÜ Ayazağa Yerleşkesi, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Şirket yönetiminde öngörü ve alternatif gelecek senaryolarına hazırlık gibi konularda farkındalık oluşturmayı amaçlayan çalıştay, alanında yetkin 30 şirket yöneticisi katılımıyla gerçekleştirildi.

Bilgi ve iletişim gibi teknolojik alanlarda gerçekleşen hızlı gelişimin; finans piyasaları, şirket yönetimi ve iş hayatına olan etkilerinin mercek altına alındığı çalıştay kapsamında; yönetim bilimleri alanında gerçekleştirilen güncel araştırmalara dayalı fikir ve görüş paylaşımlarına yer verildi.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ