06 Ağu 2024

2024 İTÜ Ödülleri İçin Başvurular Başladı

Nitelikli akademik çalışmaları desteklemek amacıyla geleneksel olarak gerçekleştirilen “İTÜ Ödülleri”nin son başvuru tarihi 27 Eylül 2024 olarak duyuruldu.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), geleneksel olarak düzenlediği İTÜ Ödülleri ile alanlarında ortaya koydukları akademik araştırmalarla ülkemizin ve insanlığın bilimsel birikimine katkı sağlayan araştırmacı ve akademisyenleri ödüllendiriyor. İTÜ Ödülleri, bu yıl “Temel Bilimler - Kimya” temasıyla düzenleniyor. Etkinlik kapsamında, polimer kimyası alanında küresel etkiye sahip bilimsel çalışmalara imza atarak dünyaca tanınan İTÜ’lü merhum öğretim üyesi Prof. Dr. Yusuf Yağcı anısına adanan “2024 Özel Ödülü” de sahibini bulacak.

Mimarlık, Sanat ve Sosyal Bilimler, Temel Bilimler ve Mühendislik Bilimleri alanlarında faaliyet gösteren araştırmacıların; Bilim, Genç Akademisyen Başarı, Bilimsel Eser ve Telif, Uluslararası İşbirliği, Yenilikçilik, Eğitim ve Öğretim, Üniversite-Sanayi İşbirliği ve Hizmet kategorilerinde ödüllendirileceği İTÜ Ödülleri’nin başvuru süreci, 27 Eylül 2024 tarihine kadar devam ediyor.

İTÜ Ödülleri hakkında detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ