18 Eki 2024

Akademisyenlerimize TÜBİTAK 1001-UDAP Ulusal Deprem Araştırmaları Programı Ortak Çağrısından Destek

Öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Oğuz Hakan Göğüş ve Prof. Dr. Osman Atilla Arıkan, projeleriyle TÜBİTAK 1001-UDAP Ulusal Deprem Araştırmaları Programı Ortak Çağrısı kapsamında destek almaya hak kazandılar.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

TÜBİTAK ve AFAD arasında imzalanan bir işbirliği protokolü çerçevesinde açılan 1001-UDAP Ulusal Deprem Araştırmaları Programı Ortak Çağrısına sunulan projelerin bilimsel değerlendirme süreci tamamlandı. İTÜ’lü iki akademisyen, döngüsel ekonomi ve çok disiplinli araştırma gibi temaları kapsayan önemli projeleriyle desteklenmeye değer görüldü.

İTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Osman Atilla Arıkan,  “İnşaat Ve Yıkıntı Atıklarının (İya) Döngüsel Ekonomi Kapsamında Kullanımının Tekno-Ekonomik Ve Çevresel Açıdan Uygulanabilirliğinin Araştırılması” başlıklı projesiyle program kapsamında desteklenecek.

İTÜ Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü öğretim üyemiz Prof. Dr. Oğuz Hakan Göğüş’ün “Gediz ve Büyük Menderes Düşük Açılı Normal (Sıyrılma) Fay Sistemlerinin Çok Disiplinli Yöntemlerle Jeodinamik Analizi” başlıklı projesi de TÜBİTAK 1001-UDAP Ulusal Deprem Araştırmaları Programı Ortak Çağrısı sonuçlarına göre desteklenmeye hak kazandı.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ