03 Oca 2024

İTÜ GİNOVA’dan Fikri Sınai Haklar ve Ticarileşme Stratejileri Etkinliği

İTÜ GİNOVA ve İTÜ Projeler Ofisi ortaklığıyla girişimcileri bilinçlendirmek için düzenlenen Fikri Sınai Haklar ve Ticarileşme Stratejileri Etkinliği kapsamında İlay Öziş ve Cihat Çetin, öğrencilerle bir araya geldi.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin girişimcilik ve inovasyon merkezi İTÜ GİNOVA öğrencilere önemli bir eğitim fırsatı sunarak, girişimcilik alanına katkı sağlamaya devam ediyor. İTÜ Projeler Ofisi işbirliğiyle gerçekleştirilen ve girişimciler için kritik unsurlardan birini odağına alan Fikri Sınai Haklar Genel Yönetim Süreci ve Ticarileşme Stratejileri Etkinliği, öğrencilere yol gösterici bir farkındalık yaratırken, girişimciliğin ne denli önemli olduğunu bir kez daha vurguladı.

Etkinlikte, İTÜ Projeler Ofisi, Fikri Sınai Haklar Müdürlüğü (FSMH) Kıdemli Uzmanı İlay Öziş ve Ticarileştirme Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Cihat Çetin, girişimcilerin fikirlerini patentleme noktasında dikkate alması gereken önemli konuları katılımcılara aktardı. İlay Öziş ve Cihat Çetin, girişimcilik yolculuğunda izlenecek adımlar, fikri sınai haklar, ticarileşme stratejileri konularında detaylı bir sunum gerçekleştirdiler.

Program kapsamında öğrencilerimiz Melih Biçer ve Pelin Kaya üye oldukları öğrenci takımı aracılığıyla geliştirdikleri bir patentin İTÜ Projeler Ofisi ve Windustry şirketi işbirliğiyle gerçekleştirdikleri ticarileştirme süreci hakkında girişimcilik deneyimlerini paylaştılar.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ