12 Şub 2024

Loughborough Üniversitesi’nden İTÜ’ye Ziyaret

1 Şubat 2024 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi ve Loughborough Üniversitesi arasında akademik işbirliği imkânlarına odaklanan bir toplantı gerçekleştirildi.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi, “Küresel Etki Yılı" ilan ettiği 2024’te, uluslararası akademik işbirlikleri ile bilimsel olanaklarını geliştirmeyi sürdürüyor. Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosluğu Bilim ve İnovasyon Sorumlusu Ece Tanış  ve Birleşik Krallık merkezli Loughborough Üniversitesi öğretim üyeleri Dr. Mahdi Mohammapour, Dr. Emrah Demirci ve Dr. Nick Morris, 1 Şubat 2024 tarihinde üniversitemizi ziyaret ettiler. İki üniversite arasında akademik işbirliği olanakları ve deneyim paylaşımı gibi konuların ele alındığı toplantıda kurumların bilimsel potansiyelini açığa çıkarmaya yönelik adımlar üzerinde duruldu.

Ortak araştırma projeleri ve öğrenci değişim programları gibi olanakların incelendiği toplantıya Kimya-Metalurji Fakültesi öğretim üyelerimiz Dr. Öğr. Üyesi Erçin Çağan Duran ve Dr. Öğr. Üyesi Faiz Muhaffel’in yanı sıra ARDEK Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Yaşa, Makina Fakültesi öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Bayram Şahin, Prof. Dr. Ersan Üstündağ ve Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Murat Tabanlı ile birlikte Projeler Ofisi Koordinatörlüğü Uluslararası Projeler Birimi temsilcileri katıldılar.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ