13 Haz 2024

Yıkıntı Atıklarının Yönetimi Rehberi Lansmanı

İTÜ ev sahipliğinde SKD Türkiye tarafından gerçekleştirilen “Kentsel Dönüşüm, Deprem ve Olası Afetler Sonucu Oluşacak Yıkıntı Atıklarının Yönetimi Rehberi Lansmanı” 12 Haziran 2024 tarihinde İTÜ Ayazağa Yerleşkesi SDKM’de ziyaretçilerini ağırladı.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde, İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD Türkiye) tarafından düzenlenen “Kentsel Dönüşüm, Deprem ve Olası Afetler Sonucu Oluşacak Yıkıntı Atıklarının Yönetimi Rehberi Lansmanı” 12 Haziran 2024 tarihinde İTÜ Ayazağa Yerleşkesi, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programın açılışında, İTÜ’nün afetlerle mücadele alanında Türkiye’nin donanımına katkı sağlamaya yönelik hedeflerini vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Koyuncu, konuşmasında şu cümlelere yer verdi:

“Özellikle 6 Şubat Kahramanmaraş Depremleri sürecinde; uzman akademisyenlerimizin hazırladığı, bizzat afet sahasında yapılan gözlemlere dayanan bilimsel raporumuz dünya çapında bir referans çalışma olarak görüldü. Aynı şekilde, depremle mücadele alanında ses getiren bir diğer projemiz ise, bu yılın başında duyurduğumuz ve önümüzdeki dönemlerde açılışını yapacağımız MATAM oldu… Marmara Aktif Fay Tehlike ve Risk Uygulama ve Araştırma Merkezimiz, teknolojinin yoğun olarak kullanıldığı bir merkez olarak ülkemize büyük hizmetler yapacak.”

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ